PROINSTAL G 302Proinstal G302 - Scurt Istoric

Timp de 6 ani, de la infiintarea societatii, firma Proinstal G302 a oferit solutii ingineresti practice si operative.

Compania a fost infiintata in ROMANIA, in 1991 de catre Dl. Gânj Ioan

Firma Proinstal G302 executa la nivel national proiecte de alimentari cu gaze naturale si apa. Firma ofera o gama larga de servicii pentru sistemele de distributie cu gaze si apa, instalatii industriale, centrale termice precum si siteme de distributie si transport a energiei electrice.

Firma Proinstal G302 a demonstrat calitatea serviciilor prin contracte dezvoltate in 6 judete ale tarii. Cu o prezenta solida la nivel national, prin filialele dezvoltate in cele 6 judete firma Proinstal G302 raspunde tuturor cerintelor clientilor intr-o economie globala.

Bine Pozitionata.......In Romania,firma Proinstal G302 ofera o gama larga de servicii clientilor din toata tara.

Firma Proinstal G302 si-a adaptat permanent metodologia si serviciile astfel incit sa poata raspunde cerintelor ulterioare ale clientilor in timpul derularii proiectelor.

Bine Pregatita....... Personalul firmei Proinstal G302 este format din ingineri de diferite specialitati: civile, mecanica, instalatii, geotehnica, topografi, economisti, precum si echipe de muncitori calificati.

Proiectantii experimentati ai firmei Proinstal G302 ofera solutii de executie a proiectelor la un pret cit mai scazut, intr-un timp de realizare cit mai scurt prin intermediul proiectarii asistate de calculator. Proiectarea si desenarea asistata de calculator precum si gradul ridicat de pregatire a specialistilor este o componenta de baza a firmei Proinstal G302.

Firma Proinstal G302 ofera clientilor solutii pentru orice faza a derularii unui proiect incepind de la faza de proiectare pina la finalizarea lucrarilor de executie.

Bine Informati....... De la infiintare, firma Proinstal G302 si-a indreptat atentia asupra proiectarii si executiei lucrarilor de instalatii, precum si constructii civile industriale si agricole, fiind recunoscuta la nivel national ca o firma cu prestigiu.

Firma Proinstal G302 are o indelungata experienta in implementarea unor solutii avantajoase pentru toti clientii.


Proinstal G302 - Servicii Oferite

Firma asigura urmatoarele servicii:


Proinstal G302 - Lucrari Executate

Lucrari contractate si executate in anii 1992 - 1996


Proinstal G302 - Personal Angajat

Manageri societate:

Manageri teritoriu: